Buka ménu utama

Lumahan, Senyerang, Tanjung Jabung Barat

Lumahan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Senyerang, Kabupatén Tanjung Jabung Barat, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Lumahan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Barat
KacamatanSenyerang

Citakan:Senyerang, Tanjung Jabung Barat


Gnome-home.svg