Buka ménu utama

Moving Picture Experts Group atawa MPEG nyaéta hiji grup ISO/IEC nu tanggung jawab kana urusan pengembangan standar énkoding vidéo jeung audio. Meeting munggarannana bulan Méi 1988 di Ottawa, Canada. Nepi ka taun 2005, MPEG geus tumuwuh tur miboga 350 anggota dina saban meeting-na, nu datang ti rupa-rupa institusi industri, universitas sarta risét (pananlungtikan). Tanda resmi MPEG nyaéta ISO/IEC JTC1/SC29 WG11.

MPEG (dikedalkeun EM-peg) geus nytandarkeun format jeung ancilliary komprési saperti nu kasebut:

Tempo ogéÉdit

Tumbu LuarÉdit