Madenan nyaéta salah sahiji Désa di Kacamatan Tejakula, Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali, Indonésia. Ari kode posna nyaéta 81173.

Désa  Madenan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
KacamatanTejakula

Tumbu LuarÉdit

Citakan:Tejakula, Buleleng