Meunasah, Susoh, Aceh Barat Daya

Meunasah nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Susoh, Kabupatén Aceh Barat Daya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa Meunasah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat Daya
KacamatanSusoh

Citakan:Susoh, Aceh Barat Daya