Mizuho
瑞穂市
Lokasi Mizuho
Mizuho aya di Gifu, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Gifu
Karakter fisik
Area 28,18 km² (10,9 sq mi)
Lokasi 35°24′N 136°41′E
Lambang
Tangkal Sakura
Kembang Hydrangea
Kantor Pamarentahan Mizuho
Alamat 〒501-0293
1288 Beppu, Mizuho-shi, Gifu-ken
Nomer telpon 058-327-4130
Ramatloka resmi: Kota Mizuho

Kota Mizuho (瑞穂市 Mizuho-shi?) nyaéta hiji kota nu aya di Préféktur Gifu, Jepang.

Dina taun 2003, populasina 50,008 tur kapadetanna 1,706.56 jiwa per km². Legana nyaéta 28.21 km².

GeografiÉdit

Wates kota jeung distrikÉdit

SajarahÉdit

Kota ieu diadegkeun dina 1 Méi, 2003, ku ngahijina Hozumi jeung Sunami.

Lembaga atikanÉdit

Universitas, Sekolah TinggiÉdit

  • Universitas Asahi

Patali margaÉdit

Kareta apiÉdit

Jalan nasionalÉdit

Tumbu kaluarÉdit

Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan