Buka ménu utama

Muara Jaya, Sukadana, Lampung Wétan

Muara Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sukadana, Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Muara Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Wétan
KacamatanSukadana

Citakan:Sukadana, Lampung Wétan


Gnome-home.svg