Buka ménu utama

Munjul nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cipayung, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Munjul
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Timur
KacamatanCipayung



Gnome-home.svg