Buka ménu utama

Naga Jaya I, Bandar Huluan, Simalungun

Naga Jaya I nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bandar Huluan, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Naga Jaya I
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanBandar Huluan

Citakan:Bandar Huluan, Simalungun


Gnome-home.svg