Buka ménu utama

Nanggerang, Cililin, Bandung

désa di Bandung Barat, Jawa Barat

Nanggerang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cililin, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Nanggerang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCililin




Gnome-home.svg