Buka ménu utama

Negeri Katon, Negeri Katon, Pesawaran

Negeri Katon nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Negeri Katon, Kabupatén Pesawaran, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negeri Katon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesawaran
KacamatanNegeri Katon

Citakan:Negeri Katon, Pesawaran


Gnome-home.svg