Buka ménu utama

Negeri Olok Gading, Telukbetung Kulon, Bandar Lampung

Negeri Olok Gading nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Telukbetung Kulon, Kota Bandar Lampung, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Negeri Olok Gading
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaBandar Lampung
KacamatanTelukbetung Kulon

Citakan:Telukbetung Kulon, Bandar Lampung


Gnome-home.svg