Buka ménu utama

Ngamplang, Cilawu, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Ngamplang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cilawu, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Désa  Ngamplang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanCilawu

Tumbu LuarÉdit