Buka ménu utama


Nikita Willy

Nikita Purnama Willy atawa nu leuwih dipikawanoh salaku Nikita Willy nyaéta béntang akting ngora Indonésia kalahiran Jakarta, 29 Juni 1994.[1] Nikita mangrupa Anak kahiji ti dua duduluran.[2]
Turunan Minang ieu geus ngabéntangan sajumlah pariwara, sinétron sarta film layar lébar.[1] Nikita mimitian dipikawanoh ku masarakat sawaktu maénkeun peran dina sinétron ROMAN PICISAN babarengan jeung aktor asal Papua, Evan Sanders.[1] Nikita kungsi jadi modél pariwara permén Milton, Citra Body Lotion, kosmétik Pigeon, Kadaharan Choki-Choki, detergent Total, Holland Bakery, Bank BNI, Bank BII sarta wafer coklat Roma.[1] Pamaén béntang film BESTFRIENDS? ieu meunang kasempetan pikeun maén sinétron stripping ti mimiti taun 2009 [1] Sinétron anu disutradaraan ku Maruli Ara sarta Gita Asmara ieu, Nikita kudu adu akting jeung aktor Dude Harlino.[1] Nikita maén ogé minangka pameran utama dina sinétron stripping panganyarnana dina Séptember 2009, anu judulna Safa jeung Marwa.[1] Di dieu, manéhna miboga peran anu leuwih dewasa ti batan umur anu sabenerna.[1] Taun 2011 ieu, Nikita maén deui dina sinétron Putri yang Tertukar, tur jadi lalakon utama.[1]

FILMOGRAFIÉdit

  • 2008 BESTFRIEND?
  • 2008 MBA (MARRIED BY ACCIDENT)
  • 2010 TERTIPU LARIS MANIS

SinétronÉdit

  • DOA MEMBAWA BERKAH
  • TITIP RINDU BUAT AYAH
  • TIGA ORANG PEREMPUAN
  • DOA MEMBAWA BERKAH 2
  • WAH CANTIKNYA! 2
  • BIDADARI 2
  • BIDADARI 3
  • BULAN DAN BINTANG
  • RATU MALU DAN JENDERAL KECIL
  • SI CECEP
  • SENYUMAN ANANDA
  • HABIBI DAN HABIBAH
  • PENGANTIN KECIL
  • SETINGGI BINTANG
  • INDAHNYA KARUNIA-MU
  • PACAR PILIHAN
  • ROMAN PICISAN
  • COOKIES
  • SAFA DAN MARWAH
  • CINTA DAN ANUGERAH
  • NIKITA
  • MISTER OLGA
  • PUTRI YANG DITUKAR

FTVÉdit

Iklan TVÉdit

  • Permén Milton
  • Citra Body Lotion
  • Pigeon
  • Choki-Choki
  • Detergent TOTAL
  • Holland Bakery
  • Bank BNI
  • Bank BII
  • Wafer Coklat ROMA
  • Gery Chocolatos
  • Gery Pasta
  • Sunsilk
  • Hers Protex
  • Lip ice sheer color
  • Kia Picanto
  • Indomie
  • Mountea
  • PLN
  • Fanbo
  • Pertamina
  • Suzuki Karimun Estilo
  • AC LG Hercules jeung Luna Maya
  • Bank Muamalat
  • Esia
  • Nokia
  • Decolith Paint jeung Iwan Fals sarta Tantowi Yahya
  • Sharp AQUOS jeung Tsania Marwa, Tora Sudiro, Kahitna
  • Epson

AwardsÉdit

  • Panasonic Gobel Awards 2010: Artis favorit
  • Panasonic Gobel Awards 2011: Artis favorit

LaguÉdit

  • Ku Tetap Menanti
  • Lebih Dari Indah

Vidéo KlipÉdit

RujukanÉdit

  1. a b c d e f g h i (id)profil(diakses kaping 21 november 2011)
  2. (id)[1](diakses kaping 21 november 2011)