Buka ménu utama

Nokia 5310 XpressMusic nyaéta hiji produk telepon keupeul nu diproduksi ku Nokia.

DiménsiÉdit

  • Ukuran: 103.8 x 44.7 x 9.9 mm, 44.8 cc
  • Beurat : 71 g

Tumbu kaluarÉdit