Buka ménu utama

Nunggal Rejo, Punggur, Lampung Tengah

Nunggal Rejo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Punggur, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Nunggal Rejo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanPunggur

Citakan:Punggur, Lampung Tengah


Gnome-home.svg