Obrolan:Sato Sunda

Tambahkan topik
Tidak ada pembicaraan di halaman ini.

upami teu acan pasti ngaran ilmiahna (teu aya sumber tina buku ilmiah) langkung sae nami latin teu diseratkeun.. supados ngahindarkeun ngaran2 ilmiah anu salah. abdi tos ngabenerkeun sababaraha nami nu salah.

Sapuk! Hatur nuhun kana sumbanganana. Diantos kontribusi salajengna... --kandar 23:35, 13 Pébruari 2007 (UTC)

Balik deui ka kaca "Sato Sunda".