Buka ménu utama
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Irvan Ary Maulana ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Seyoru | ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪ 3 Séptémber 2013 09.09 (UTC)


Konsénsus parobahan kaca TepasÉdit

Haturan kang @Irvan Ary Maulana, manawi teu kaabotan mah diantos votingna di kaca sawala ngeunaan parobahan kaca tepas. Hatur nuhun.--yusup_ramdani  30 Méi 2019 09.28 (UTC)

Halo Irvan!Édit

Halo ieu bade ngetes fitur sawala AuliaYudhistira (sawala) 18 Agustus 2019 08.52 (UTC)

Balik deui ka kaca pamaké "Irvan Ary Maulana".