Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Luffy sogeking ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Tedi (sawala) 10:38, 2 Nopémber 2009 (UTC)


Sami-sami, wilujeng ngedit wae. Mudah-mudahan betah --Tedi (sawala) 08:12, 9 Nopémber 2009 (UTC)

Translation requestÉdit

Hi Luffy sogeking! Would you be so kind to help me translate this article into the wonderful Sunda language? Please. If you think that article is too long, here is a short version: "Lu Xun was a Chinese short story writer, editor, translator, critic, essayist and poet. He was most famous for the novella The True Story of Ah Q." Thanks a lot and best regards:)--Amaqqut (sawala) 04:44, 4 Nopémber 2009 (UTC)

Artikel-artikelna peryogi dipasihan kategoriÉdit

Wah, sumanget yeuh katingalina. Hatur nuhun kana kontribusina dina Wikipedia basa Sunda. Upami tiasa, waktos ngadamel taratas biografi, sakantenan disarengan ku kategori sareng tumbu ka minimal basa Inggris atanapi Indonesia.
Contona dina beh handap artikel Taufiq Kiemas, mangga tambihan:

[[Kategori:Inohong Indonésia]]
[[en:Taufiq Kiemas]]
[[id:Taufiq Kiemas]]

Nuhun --Tedi (sawala) 08:25, 9 Nopémber 2009 (UTC)

Article translation/collaboration requestÉdit

Hi Luffy sogeking, how are you? Mate, I am trying to find an editor/s who can help by translating User:Russavia/Polandball (id:Polandball) into Sundanese. I noticed that you have edited here on Sundanese Wikipedia on aviation topics, and i am wondering if we could make a collaborative trade?

If you could translate that article into Sundanese for me, I would be happy to upload approximately 50 Indonesian aviation photos to Commons from amongst the 200,000 I have permission to upload. I have uploaded a number of photos relating to Indonesian aviation to give you a brief idea of what I can upload, and I am keeping a gallery at User:Russavia of photos uploaded.

Would you be interested in such a "trade"? Do let me know, either by responding here, or on my talk page, or by emailing me. Cheers, Russavia (sawala) 20 Séptémber 2012 01.05 (UTC)

English talk pageÉdit

Please see your English talk page WhisperToMe (sawala) 14 Désémber 2014 17.17 (UTC)