Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Mastereone ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Tedi (sawala) 12 Maret 2015 05.53 (UTC)


Konfirmasi Pendaftaran Wiki SabandaÉdit

Sampurasun, Hatur nuhun kana partisipasina dina Wiki Sabanda 2014. Sateuacanna mangga lengkepan kaca profil pamaké Sadérék ku idéntitas diri kayaning nami lengkep, tempat ping gumelar, hobi atanapi sagala rupi nu janten minat Sadérék. Salam --A.R Dipusparaga (sawala) 13 Maret 2015 13.59 (UTC)