Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Satrio Putranto ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Seyoru | ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪ 7 Agustus 2013 08.59 (UTC)


Kota BogorÉdit

Punten, Kang. Artikel Kota Bogor ulah diédit heula nya. Ti kamari artikel éta téh masih diropéa ku abdi, pan aya tandana di bagian luhur artikel. "Eusi ieu kaca keur diropéa saheulaanan." kitu. Sabenerna, éditan Akang ogé heunteu boga rujukan. Éjahanna ogé seueur anu lepat, jadina kirang pas dina Wikipédia. Hatur nuhun.. Seyoru | ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪ 9 Agustus 2013 09.08 (UTC)

Aksara 'É, é'Édit

Punten, Kang. Dina artikel Kalimah (basa Sunda), éditan Akang tara ngabédakeun hurup "E" anu pepet jeung nu taling. Dina basa Sunda, anu pepet nyeratna biasa (E, e) saperti dina kecap "peryogi". Nanging upami nu taling, nu dianggo hurup "E" anu aya curekna {É, é) saperti dina kecap "gawé". Conto dina éditan Akang aya "rarangken", tah éta mah kedahna "rarangkén". Kitu nya, Kang, hatur nuhun.. Seyoru | ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪ 12 Agustus 2013 13.37 (UTC)