Buka ménu utama
Crystal Clear app messenger.png
Welcome to my talk page.

If you want to leave me a message, use my talk page on Meta

Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Tegel ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Pras (sawala) 07:55, 22 Pébruari 2011 (UTC)

Balik deui ka kaca pamaké "Tegel".