hayam nu mangrupa sato ovivar

Ovivar dihartikeun salaku baranahan sato ku cara endogan. Endog éta disireungleuman nepi ka megar.[1] Biasana, éta endog katutupan ku cangkang nu teuas, pikeun mastikeun ngajaga fisik pikeun émbrio nu keur mekar.[1]

ReferensiÉdit

  1. a b (id)Pengertian Ovivar(diakses 9 Desember 2015)