Pahili bebeureuh (éjahan heubeul: Pahili bebeureuh) nyaéta buku nu ditulis ku basa Sunda karya Margasoelaksana. Ieu buku munggaran medal taun 1933 dina wangun citak ku penerbit Bale Pustaka di Djakarta.

Pahili bebeureuh  
PanulisMargasoelaksana
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Nu medalkeunBale Pustaka
Kaping dimedalkeun1933


Nulis.jpg