Buka ménu utama

Palmérah, Jakarta Barat

kacamatan di kota Jakarta Barat, Indonèsia

Palmérah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kacamatan Palmérah

Peta lokasi Kacamatan Palmérah
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Barat
Camat -
Lega 7,51 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 199.728 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


 t·s·é 

Kota Jakarta Barat, DKI Jakarta

Kacamatan: Cengkaréng | Grogol Petamburan | Kalideres | Kebon Jeruk | Kembangan | Palmérah | Taman Sari | Tambora



Nuvola filesystems folder home.png