Buka ménu utama

nguningakeun jénéngan simkuring dede adiana, simkuring linggih ti lembur lébak cawene padesaan cikalong, lembur anu asri hejo lembok dangdaunan rajégna tutumbuhan curcor cai nu halerang, manuk géde manuk leutik ting suliwér. para sato di sarada, nandakeun lembur anu gemah ripah repeh rapih. sinareng insyaalloh simkuring badé aktif ngagunakeun wikipedia.

WikiLatih.png Ieu pamaké téh Pamilon Wikilatih Pangandaran nu lumangsung ping 23 Mei 2019.