Writer's barnstar.png BéntangWiki Panulis Hébat
Pamaké ieu diajénan lantaran aktif pisan nulis jeung nyieunan artikel-artikel dina jumlah nu pohara lobana. Ku sabab kontribusina anu gedé jeung jasa-jasana di Wikipedia, ieu pamaké luyu pikeun meunang pangajén sarta pantes narima sebutan Panulis Hébat Wikipedia. Wilujeng Kang Falah kana dédikasina ngeuyeuban artikel dina Wikipédia Sunda. Mugia ieu béntang pangajén tiasa janten panyumanget kanggo tetep nulis di Wiki Sunda. A.R Dipusparaga (sawala) 25 Oktober 2015 15.37 (UTC)