Buka ménu utama

Nepangkeun wasta sim abdi Siti Hamidah, asalna ti daerah Langkaplancar, ayeuna nuju sakola di STITNU Al Farabi Pangandaran anu tempatna di Parigi. Sim abdi nyandak jurusan Pendidikan Islam Anak Usia Dini.

WikiLatih.png Ieu pamaké téh Pamilon Wikilatih Pangandaran nu lumangsung ping 23 Mei 2019.