Buka ménu utama
Wikipedia-logo-v2-200px-transparent.png

Wilujeng sumping di Wikipédia basa Sunda

énsiklopédi bébas dina basa Sunda!

Nepi ka danget ieu geus aya 50.041 artikel sarta 22.081 pamaké nu kadaptar

Biografi · Budaya · Géografi · Matematika · Élmu · Sajarah · Seni · Sunda · Téhnologi

Indéks abjad · Wawanohan · Nyieun rekening · Ngédit artikel · Sawala · Pitulung

You don't speak Sundanese?

Artikel PetinganÉdit

Boboran Siam

Dina poénan lebaran loba ibadah nu bisa dipilampah satutasna milampah ibadah saum Romadon, kayaning takbiran, solat id, silaturahmi, jeung dituluykeun ku nyawalan, puasa genep poé di bulan Syawal. Loba ogé tradisi nu masih lumaku di masarakat nalika lebaran, diantarana tradisi mudik, munjungan atawa nganteuran kadaharan diwadahan kana rantang, sarta loba deui tradisi-tradisi lianna.

Juli 2015:

NH-Pluto-color-NewHorizons-20150713.png

Keur lumangsung: Krisis hutang pamaréntah Yunani
Nu kiwari pupus: Satoru Iwata Omar Sharif Saud Al Faisal

MESSENGER - spacecraft at mercury - atmercury lg.jpg
   
Cepot in wayang golek form, 2015-05-14 03.jpg
Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan ku nu maracana. Kiwari geus aya 50.041 artikel anu dijieun. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngaklik tumbu édit nu aya dina punclut unggal kaca. Mangga lenyepan pangwanohna atanapi tutorialna.

Gabung jadi kontributor

Geus gabung? Mangga asup log.

Nuvola filesystems www.pngUrang Sunda Ka Marana?
Butuh pisan pitulung yeuh, nu aub di Wikipédia Sunda kiwari ngan saeutik pisan. Nu jadi udagan ayeuna utamana ngumpulkeun artikel-artikel anu aya patula-patalina jeung Kasundaan

Text-x-generic with pencil-2.svgArtikel nu dipikabutuh
Réa kénéh artikel anu dipikabutuh dina Wikipédia téh. Hayu babarengan ngalengkepan artikel anu ditataan dina daptar ieu dihandap:

Coffee Cup.pngAgénda Panglawungan
Rencana patepung lawung:


Gambar PetinganÉdit

Kadal Cape Skink

Kadal Cape Skink (Trachylepis capensis) dipoto luhureun kembang aster di deukeut mercusuar Slangkop, Afrika Kidul.


Indonésia • Acéh • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Melayu • Minangkabau • Tétun

Leuwih ti 500.000 artikel: English • Deutsch • Français • Italiano • Polski • Español • Русский • 日本語 • Português

Daptar lengkep – Koordinasi multibasa
Wikimedia-logo.svg

Wikipédia dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak:

Tingali ogé kaca ieu dina Aksara Sunda