Buka ménu utama

tepangkeun nami aing jujun junaedi asal ti dusun karang petir desa cintakarya RT. 01 RW.02 kacamatan parigi kabupaten pangandaran. aing anak ka 1 tina tilu duduluran. yuswa aing 20 taun. Karesep aing nulis, tapi karek ayena nulis dina wikipedia, komo dei bahasa sunda. hampura nya, bahasa na kieu da kudu bahasa loma cuk.

WikiLatih.png Ieu pamaké téh Pamilon Wikilatih Pangandaran nu lumangsung ping 23 Mei 2019.