Buka ménu utama

Muhamad Rizki Mustopa

Geus aub 28 Séptémber 2019
Gema Nurani Siswa-SMAN 1 Cisarua

SAMPURASUN BARAYA!

Nepangkeun wasta pun Muhamad Rizki Mustopa , neneh na Rizki. Simkuring nyaeta salah sahiji siswa SMAN 1 Cisarua Kab. Bandung Barat anu nuju diajar ngeunaan wikipedia sunda yen seueur patalina sareng hobi simkuring nyaeta di widang kajurnalistikan salah sahijina nyaeta nulis ... HATUR NUHUN :D

Ikon WMS.png Pamaké ieu jadi pamilon palatihan nulis di Wikipédia basa Sunda di SMAN 1 Cisarua. #WikiMasukSekolah