Pasirpanji, Cikarang Pusat, Bekasi

désa di Bekasi, Jawa Barat

Pasirranji nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikarang Pusat, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Pasirranji
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanCikarang Pusat
Pamaréntahan
 • Nami KuwuTatang Somantri, SE
Pangeusi3000 Jiwa