Pikeun séké Hazara, tingali Séké Daikundi.

Day Kundi (basa Pérsia: دایکندی) ogé diéjah Daikondi, Dāykondī, atanapi Daikundi nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Ibu kotana nyaéta Nili.

Day Kundi (دایکندی)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Nili
Area 18.088 km2 (6.984 sq mi) [1]
Population 399,600 (2006) [2]
Kepadatan 49,4 / km2 (Salah éksprési: Tanda baca "," teu dipikawanoh. / sq mi)
Timezone UTC+4:30
Basa utama Pérsia (Hazaragi jeung dialék Dari)
Pastun
Lokasi Day Kundi di Apganistan

RujukanÉdit

  1. "Statoids". 
  2. "World Gazetteer". Diarsipkan dari versi asli tanggal 2013-01-05. 

Citakan:Districts of Day Kundi