Purwasari, Karawang

kacamatan di kabupatèn Karawang, Indonèsia


Purwasari nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Kacamatan Purwasari

Peta lokasi Kacamatan Purwasari
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Karawang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -



Nuvola filesystems folder home.png