Buka ménu utama

Rangai Tri Tunggal, Katibung, Lampung Kidul

Rangai Tri Tunggal nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Katibung, Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Rangai Tri Tunggal
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kidul
KacamatanKatibung

Citakan:Katibung, Lampung Kidul


Gnome-home.svg