Buka ménu utama


Rantang.jpg

Rantang nyaéta panci nyusun anu diéntépkeun sangkan rékép katutup, pikeun wadah kadaharan nu miboga gagang. Éta gagang fungsina minangka pangait sarta ngagampangkeun nalika dijingjing.[1]

ReferensiÉdit

  1. (id)Rantang (diakses ping 10 Juni 2016)