Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Zangilan

Zangilan (Zəngilan) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Wewengkon ieu geus aya dina kakawasaan Nagorno-Karabakh, salaku bagian ti Propinsi Qashatagh, saprak Perang Nagorno-Karabakh.

Mausoleum di Məmmədbəyli

Citakan:Zangilan Rayon