Rempelam, Rikit Gaib, Gayo Lues

Rempelam nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Rikit Gaib, Kabupatén Gayo Lues, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Rempelam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténGayo Lues
KacamatanRikit Gaib

Citakan:Rikit Gaib, Gayo Lues


Gnome-home.svg