Rura Aek Sopang, Pakkat, Humbang Hasundutan

Rura Aek Sopang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pakkat, Kabupatén Humbang Hasundutan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Rura Aek Sopang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténHumbang Hasundutan
KacamatanPakkat

Citakan:Pakkat, Humbang Hasundutan


Gnome-home.svg