Buka ménu utama

Rura Aek Sopang, Pakkat, Humbang Hasundutan

Rura Aek Sopang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pakkat, Kabupatén Humbang Hasundutan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Rura Aek Sopang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténHumbang Hasundutan
KacamatanPakkat

Citakan:Pakkat, Humbang Hasundutan


Gnome-home.svg