Sagalahérang, Subang

kacamatan di kabupatèn Subang, Indonèsia


Sagalahérang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Sagalahérang

Peta lokasi Kacamatan Sagalahérang
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PerkebunanÉdit

=WisataÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Subang, Jawa Barat

 

Kacamatan: Binong | Blanakan | Ciasem | Cibogo | Cijambé | Cikaum | Cipeundeuy | Cipunagara | Cisalak | Compréng | Jalancagak | Kalijati | Legon Kulon | Pabuaran | Pagadén | Pamanukan | Patok Beusi | Purwadadi | Pusakanagara | Sagalahérang | Subang | Tanjung Siang | Serangpanjang | Kasomalang | Dawuan | Pagaden Barat | Pusaka Jaya | Ciater | Sukasari | Tambakdahan |