Buka ménu utama

Sei Bilah nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Sei Lepan, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Sei Bilah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanSei Lepan

Citakan:Sei Lepan, Langkat


Gnome-home.svg