Buka ménu utama

Sei Sijenggi, Perbaungan, Serdang Bedagai

Sei Sijenggi nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Perbaungan, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Sijenggi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanPerbaungan

Citakan:Perbaungan, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg