Buka ménu utama

Sei Sikambing D, Medan Petisah, Medan

Sei Sikambing D nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Petisah, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Sei Sikambing D
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Petisah

Citakan:Medan Petisah, Medan


Gnome-home.svg