Buka ménu utama

Sekernan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sekernan, Kabupatén Muaro Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Sekernan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMuaro Jambi
KacamatanSekernan

Citakan:Sekernan, Muaro Jambi


Gnome-home.svg