Buka ménu utama

Selesai nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Selesai

Peta lokasi Kacamatan Selesai
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Langkat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Langkat Citakan:Selesai, Langkat


Nuvola filesystems folder home.png