Buka ménu utama

Semambu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sumay, Kabupatén Tebo, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Semambu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTebo
KacamatanSumay

Citakan:Sumay, Tebo


Gnome-home.svg