Buka ménu utama

Sitanggor nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Muara, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sitanggor
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Tapanuli Kalér
Kacamatan Muara

Citakan:Muara, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg