Buka ménu utama

Situraja, Sumedang

kacamatan nang kabupatèn Sumedang, Indonèsia


Situraja nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Situraja

Peta lokasi Kacamatan Situraja
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Camat Entis Sutisna
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan 714 jiwa/km²
Kalurahan/désa 15 desa


 t·s·é 

Kabupatén Sumedang, Jawa Barat

Lambang Sumedang.jpg

Kacamatan: Buahdua | Cibugel | Cimalaka | Cimanggu | Cisarua | Cisitu | Conggéang | Darmaraja | Ganéas | Jatigedé | Jatinangor | Jatinunggal | Pamulihan | Paséh | Rancakalong | Situraja | Sukasari | Sumedang Selatan | Sumedang Utara | Surian | Tanjungkerta | Tanjungmedar | Tanjungsari | Tomo | Ujung Jaya | Wado




Nuvola filesystems folder home.png