Situraja, Sumedang

kacamatan nang kabupatèn Sumedang, Indonèsia

Situraja nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Situraja
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
Lega54,03 km²
Pangeusi38.056 jiwa
Kapadetan714 jiwa/km²
Kode Kemendagri32.11.06
Désa/kalurahan15 desa