Buka ménu utama

Sokawera nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Padamara, Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Désa  Sokawera
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurbalingga
KacamatanPadamara



Gnome-home.svg
  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)