Buka ménu utama

Sosopan, Kotapinang, Labuhanbatu Kidul

Sosopan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kotapinang, Kabupatén Labuhanbatu Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sosopan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu Kidul
KacamatanKotapinang

Citakan:Kotapinang, Labuhanbatu Kidul


Gnome-home.svg