Buka ménu utama

Sri Padang, Rambutan, Tebing Tinggi

Sri Padang nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Rambutan, Kota Tebing Tinggi, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Sri Padang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaTebing Tinggi
KacamatanRambutan

Citakan:Rambutan, Tebing Tinggi


Gnome-home.svg